Om Dina Pensioner

Vi erbjuder en kombination av internetbaserade tjänster och personlig rådgivning.

Dina Pensioner är en webbaserad tjänst specialiserad på pension. Vi erbjuder en kombination av internetbaserade tjänster och personlig pensionsrådgivning. Vår grundidé är att ge en tydlig överblick av dina pensioner och försäkringar. Kort och gott allt som behövs för att ge en stabil grund att stå på när det ska fattas beslut om pensionen. Vi erbjuder dessutom administrativ hjälp och finansiell rådgivning i de fall du känner att professionell assistans skulle sitta på sin plats.

Vad gör Dina Pensioner?

Tjänsten hämtar in information från alla de aktörer som har hand om dina försäkringar och din pension. Sedan sammanställer vi informationen och presenterar en lättöverskådlig överblick för dig. Där kan vi enkelt visa vilka försäkringsbolag som hanterar vad, vilken andel allmänt-, privat- respektive tjänstepensionskapital du har

samt var det finns placerat. Vi försöker hjälpa till att reda ut alla de frågor som kan uppstå inför pensionen. Vad får jag ut i pension? När kan jag sluta arbeta? Hur kan jag göra för att öka min pension? Du får själv alla svar, grundade på dina förutsättningar, genom att pröva dig fram i marknadens kanske bästa pensionsplaneringsverktyg – Pensionsplaneraren.

Vilka är vi?

Dina Pensioner ägs av Eterum AB - Eterum står under Finansinspektionens tillsyn. Läs mer om Eterum på www.eterum.se

Våra rådgivare

Våra rådgivare är anställda i Eterum AB.

För att ge dig bästa möjliga service ställer vi höga krav på våra rådgivare. De har utbildning och uppfyller de kunskapskrav som Finansinspektionen kräver för att hantera dina pensioner och ditt kapital. För att kunna erbjuda de bästa råden har vi också en kontinuerlig bevakning av marknaden så att vi alltid håller oss uppdaterade med senaste nytt.

Våra rådgivare uppfyller följande krav:

  • SwedSec- och Insuresec licenser
  • Kunskap om lagen om finansiell rådgivning
  • Genomgått utbildning inom lagen om försäkringsförmedling

Kontakta oss

Har du en fråga som fortfarande inte är besvarad eller finns det något du undrar över?

Tveka inte på att höra av dig till oss så rätar vi ut dina frågetecken tillsammans. Du hittar all nödvändig information för att komma i kontakt med oss här nedan.

Kontakta oss